Kepsut Belediyesi’nden kırtasiye yardımı

Kepsut Belediyesi’nden kırtasiye yardımı

Kepsut Belediyesi, tarafından 2019-2020 eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle, Kepsut ilçesinde bulunan okullarda okuyan 2 bin 132 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtıldı

8 yıldan beri Eğitime verdiği destekle adından söz ettiren Kepsut Belediyesi, 2019-2020 eğitim yılı öncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı. Kepsut Belediyesi, ilk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik içerisinde çeşitli kırtasiye malzemeleri bulunan bir yıllık kırtasiye ihtiyacını karşılayabilecek malzemeleri ilçede okuyan tüm öğrencilere Beyaz masa personelleri tarafından ulaştırıldı. Başkan Cankul, yaptığı açıklamada, eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini ifade ederek, “Eğitime sunduğumuz desteği İlçemizin ve ülkemizin yarınlarına yapılmış bir yatırım olarak görüyoruz. Dolayısıyla Kepsutlu öğrencilerimize ne kadar destek versek de azdır diye düşünüyorum. Yeni başlayan eğitim yılı nedeniyle öğrencilerimize başarılar diliyorum. Vefalı Yurdun güzel İlçemin öğrencilerimiz şunu bilmelerini isterim ki yönetim olarak her zaman onların yanında yer alacağız ve eğitim namına üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağız. Eğitim öğretim yılı başlamadan bir süre evvel okullarda tamirat tadilat işleri gerçekleştirdik, duvarlarını boyayıp, eksikliklerini giderdik aynı zaman da 100 öğrenci kapasiteli Yatılı Kız Öğrenci yurdunu ilçemize kazandırılmasına vesile olduk” dedi."Kepsutlu aileler eğitim yardımından memnun"Eğitim yardımı hakkında konuşan Kepsutlu aileler, yeni eğitim öğretim yılı öncesi böylesi destekleyici bir eğitim hizmetinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi. Bir yıl içerisinde öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği her çeşit boya, kalem, defter, cetvel takımı, kalemtıraşın bulunduğunu söyleyen öğrenci aileleri, ciddi bir masraftan kurtulduklarını söylediler.

BALIKESİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN