Manyas’ta Barış Pınarı Harekatı için aşure hayrı

Manyas’ta Barış Pınarı Harekatı için aşure hayrı

MHP Manyas ilçe teşkilatı ile Ülkü Ocakları ile beraber Suriye’de devam eden Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklerimiz için aşure hayrı yaptılar

Manyas Atatürk Meydanında düzenlenen aşure hayrı Çarşı Camisi imam-hatibi Salman Temur’un duasıyla başladı. MHP Kadın Kolları tarafından hazırlanan aşure vatandaşlara ikram edildi. AK Parti İlçe Başkanı Yıldız Barçin, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Aydın’ın da katıldığı aşure hayrında konuşan MHP İlçe Başkanı Nazmi Taşkın “Türkiye Cumhuriyeti’nin güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için yapılan Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçiğimize destek amaçlı olarak bizde dualarımız ve aşure hayrımızla destek vermeye çalıştık. Allah Ordumuzu korusun ve muzaffer kılsın” dedi.

BALIKESİR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN