Balıkesir'de 2 mahalleye koronavirüs karantinası

Balıkesir'de 2 mahalleye koronavirüs karantinası

Balıkesir'in İvrindi ilçesine bağlı iki mahalle, Kovid-19 vakalarının görülmesi ve çok sayıda temaslı kişi bulunması nedeniyle karantinaya alındı.

İvrindi ilçesi kırsal Gebeçınar ve Gümeli mahallelerinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları ve temaslı kişilerin artması üzerine İvrindi İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun kararıyla karantinaya alındı.

Jandarma ekipleri, mahalle girişlerinde barikat kurarak giriş ve çıkışları kapattı. Balıkesir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İvrindi ilçemize bağlı Gebeçınar ve Gümeli mahallelerinde Kovid-19 vakalarının görülmesi ve çok sayıda temaslı kişi bulunması nedeniyle hastalığın yayılımını önlemek amacıyla belirtilen mahalleler İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 09.12.2020 tarihinden itibaren karantina altına alınmıştır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN