Barış Manço ölümünün 22'nci yılında anılacak

Barış Manço ölümünün 22'nci yılında online programla anılacak. Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği programda Manço'nun evi sanal olarak gezilebilecek. İzmanço ve İlelebet Barış Manço derneklerinden solistler ile piyanoda Barış Manço’ya eşlik etmiş Eser Taşkıran’ın yer aldığı konser ise 1 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi, anadolu rock müziğinin efsane ismi, şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Barış Manço'nun aramızdan ayrılışının 22'nci yılı nedeniyle anma programı düzenleyecek. Program pandemi nedeniyle online olarak düzenlenecek.

Barış Manço, Moda 81300 adresi ile hafızalara kazınan kendi evinde, kendi piyanosu ve silikondan yapılan heykelinin yanı başında düzenlenen online bir konserle seyirci ile buluşacak. Barış Manço’nun her ölüm yıl dönümünde ziyaretçi akınına uğrayan ve bu yıl pandemi nedeniyle ziyarete kapalı olan evi ise www.barismanco.kadikoy.bel.tr adresinden sunulan sanal turla online olarak gezilebilecek.

KONSER 1 ŞUBAT'TA

Barış Manço ismini yaşatmak üzere kurulan İzmanço ve İlelebet Barış Manço derneklerinden solistler ile piyanoda Barış Manço’ya eşlik etmiş Eser Taşkıran’ın yer aldığı konser düzenlenecek. Barış Manço’nun kendi evinde düzenlenen konser 1 Şubat saat 17.00’de Kadıköy Belediyesi’nin Youtube, Facebook ve Twitter hesaplarından yayınlanacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN