297. Sokağa park yapılıyor

297. Sokağa park yapılıyor

Bartın Belediyesi Mahallelerde çocukların eğlenebileceği, sosyalleşebileceği yetişkin vatandaşlarında ise spor yapıp dinlenebileceği park alanları oluşturma çalışmalarına bir yenisini Karaköy Mahallesi 297

Sokak’ta ekliyor.

400 metrekarelik alanda gerçekleşecek olan park alanının içinde yürüyüş yolu, spor aletleri, dinlenme alanları ve çocuk oyun alanları olacak.Çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “ Belediye olarak mahallerimizin çocuk oyun alanı, dinlenme alanı ve spor alanı gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda şu ana kadar 120’den fazla park alanı yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine bir parkta Karaköy Mahallesi 297. Sokağa yapmak üzere çalışma başlattık. 400 metrekarelik alanda gerçekleşecek olan parkımızın içinde yürüyüş yolu, spor aletleri, dinlenme alanları ve çocuk oyun alanları olacak. Kısa zaman içinde burada ki çalışmalarımızı tamamlayarak parkımızı halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BARTIN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN