Ağdacı Mahallesi sakinleri belediyede

Ağdacı Mahallesi sakinleri belediyede

Bartın’ın Ağdacı Mahallesi Muhtarı Ahmet Zengin, mahalle sakinleriyle birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti

Ziyarette mahallelerine verilen hizmetlerden dolayı Başkan Akın’a teşekkür ederek başlayan Muhtar Ahmet Zengin ve mahalle sakinleri, başkana belediyeden talep ettikleri yeni çalışmaları ve önerilerini de ilettiler. Başkan Akın ise konuşmasında, ziyaret dolayısıyla mutluluk duyduğunu belirterek mahalle muhtarlarıyla hep istişare ve iletişim halinde olup, vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçları hızla karşılamaya ve her zaman emirlerine amade olmaya devam edeceklerini söyledi. Akın konuşmasında, “Bizler mahallelerimizin ihtiyaçlarının tespiti ve hizmetlerin kesintisizce ulaşması için mahalle muhtarlarımızla hep iletişim ve istişare halindeyiz. Gerek muhtarlarımız aracılığıyla ulaşan talepler, gerekse karşılıklı ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepler imkânlarımızda elverdiği sürece bizler için emirdir. Kentte hayatı kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

BARTIN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN