Başkan Akın MHP lideri Bahçeli ile görüştü

Başkan Akın MHP lideri Bahçeli ile görüştü

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Kadın Kolları İl Başkanı Nuran Akmaz Devlet Bahçeli ile görüştü

Ziyaret esnasında Bartın Belediyesi’nin devam eden projeleri hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye bilgiler veren Başkan Akın, Bartın’ın gelişerek değişimi için var güçleriyle çalıştıklarını, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla Bartın’da her vatandaşa hürmet göstererek, kucaklayıcı olmaya devam ettiklerini söyledi. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Genel Merkezini ziyaret ettik ve burada da genel başkanımıza Bartın’daki çalışmalarımızı hakkında bilgiler verdik. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey de, çalışmalarımızda başarılar dileyerek tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti” dedi.

BARTIN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN