Talepler kahvaltıda dinlendi

Talepler kahvaltıda dinlendi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gecen Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltı programlarına katılarak, vatandaşlarla sohbet etti

Bartın Belediyesi tarafından hafta sonu gerçekleştirilen kahvaltı programlarında, Gecen Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri bir araya gelen Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye çalışmaları hakkında vatandaşlarla sohbet ederek, programa katılanların talep ve önerilerini dinledi. Birlik, beraberlik ve paylaşım duygularını pekiştirmek, vatandaşların talep ve önerilerini almak adına tertip edilen kahvaltı programlarının, vatandaşlar tarafından son derece olumlu karşılandığını belirten Başkan Akın, “Bartın Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk andan bugüne kadar geçen süreçte yaptığımız, yapıma devam ettiğimiz çalışmalarımızda vatandaşlarımızın huzuru, birlik ve beraberliğini pekiştirmek, güçlendirmek üzerine çalışmalar yaptık. Sık sık düzenlediğimiz mahalle toplantılarımızda, vatandaşlarımızın sorunlarını birebir dinleyerek çözüm odaklı çalıştık. Yine bu düşünce ile mahallelerimizde düzenlediğimiz kahvaltı programlarında vatandaşlarımızla, mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlatıp, istişare etmeye devam edeceğiz. Etkinliklerimize katılan değerli halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BARTIN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN