Bartın'da Kovid-19 karantinası

Bartın'da Kovid-19 karantinası

Bartın'ın Ulus ilçesinde koronavirüs vaka ve temaslıların tespit edilmesi üzerine 3 köy ve 34 mahalle karantinaya alındı.

Bartın'ın Ulus ilçesinde gerçekleştirilen inceleme ve filyasyon çalışmalarından sonra, Ulus Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ilçeye bağlı Hisar köyü Değirmenyanı Mahallesi'nde koronavirüs vaka ve temaslıların olduğu tespit edildi. 

Koronavirüs vakalarında tespit edilen artışın üzerine genişletilen filyasyon çalışmaları sonucu, Ulus İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisince alınan kararla Hisar, Uluköy, Zafer köyleri ile bu köylere bağlı 34 mahallede ikinci bir karara kadar karantina tedbiri uygulanacak. 

Karantinaya alınan köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçları, Vefa Destek Ekipleri tarafından karşılanacak.    

Daha önce de aynı ilçede 4 mahalle karantina altına alınmıştı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN