Bartın’da koronavirüsten ölen kişi sayısı 4’e yükseldi

Bartın’da koronavirüsten ölen kişi sayısı 4’e yükseldi

Bartın’da koronavirüs (corona virüs) salgını nedeniyle bu zamana kadar 4 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi de taburcu edildi.

Bartın Valiliği, kentte devam eden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavileri ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, korona virüs vaka sayısının 38 olduğu, 40 kişinin de tedavilerinin tamamlandığı ve test sonuçlarının beklendiği kaydedildi.

Taburcu sayısını 24 olarak açıklayan Bartın Valiliği 4 kişinin de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini kaydetti.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerini, dün akşam saatlerinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından paylaşmıştı.

Tabloya göre, toplam test sayısı 713 bin 409, toplam vaka sayısı 95 bin 591, toplam vefat sayısı 2 bin 259, toplam yoğun bakım hasta sayısı bin 865, toplam solunum cihazına bağlı hasta sayısı bin 6, toplam iyileşen hasta sayısı 14 bin 918 oldu.

Bugünkü test sayısı 39 bin 429, vaka sayısı 4 bin 611, iyileşen hasta sayısı bin 488, vefat sayısı ise 119 olarak kayıtlara geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN