Başkan Zeydan Karalar'dan 10 Kasım mesajı

Başkan Zeydan Karalar'dan 10 Kasım mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 82’nci yıl dönümü dolayısıyla mesajı yayımladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş, ilke ve inkılaplarıyla Cumhuriyeti yüceltmiş, Türk Milleti’ne hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine giden yolu bizzat inşa etmiştir.

Türk Milleti’nin elinde kalan son vatan parçası Anadolu’nun dahi işgal edilerek bir ulusun yok edilmek istenmesini içine sindiremeyen ve bütün umutların tükendiği bir anda canını hiçe sayarak, milletinden aldığı güçle harekete geçen Mustafa Kemal Atatürk, askeri dehasıyla Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı kazanmış, eşsiz liderliğiyle de çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni milletine armağan etmiştir.

Türk Ulusu, Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadığı sürece varlığını sürdürecek, hedef aldığı muasır medeniyetler seviyesine doğru emin adımlarla ilerleyecektir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptıklarını, başardıklarını, ilke ve inkılaplarını yeni nesillere anlatmak, öğretmek ve içselleştirilmesini sağlamak Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olacaktır.

Türk Milleti, Mustafa Kemal Atatürk’le, onun fikirleriyle, mantığıyla ve yaptıklarıyla bütünleşmiştir. Türk Ulusu’nun yolu, Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı ve sonsuza kadar yanacak meşaleyle aydınlanacaktır.

Ne mutlu Atatürk’ü sahiplenene… Yaptıklarına minnet duyup, onun kurduğu ülke ve onun cumhuriyeti sayesinde seçme ve seçilme hakkına sahip olanlara, özgürce yaşayanlara…

Ne mutlu “Atatürk’ün izindeyim, hepimiz Atatürk’üz” diyenlere… Onun gösterdiği yoldan gidip, gelecek için neler yapabileceği üzerine düşünenlere...

Ne mutlu “Atatürk’üm” diyene.

Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün sonsuzluğa uğurlanışının 82. yıl dönümünde kendisini, silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN