Batman’da okuryazarlık seferberliği toplantısı

Batman’da okuryazarlık seferberliği toplantısı

Batman’ın Gercüş ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayesinde bütün ülkede başlatılan okuryazarlık seferberliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahabeddin Konakçı, muhtarlar ve çok sayıda öğretmen katıldı. Bilgilendirme toplantısında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahabeddin Konakçı, okuryazarlık seferberliği çerçevesinde okuma yazma bilmeyen vatandaşların okuma yazma kurslarına katılarak okur yazar hale gelmeleri ve ilkokul düzeyinde öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla projenin başlatıldığını söyledi. Konakçı, projeye kendilerinin de temsil ettikleri yerlerde okuma yazması olmayanların tespit edilerek en yakın okula yönlendirilerek öğrenim görmelerini sağlamaları gerektiğini kaydetti.

BATMAN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN