Bismil’de anız yangını zincirleme kazaya neden oldu

Bismil’de anız yangını zincirleme kazaya neden oldu

Batman-Diyarbakır Bismil arasında bulunan tarlalarda mısır hasadı sonrası çıkan anız yangınlarında görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi

Edinilen bilgilere göre kaza, Batman-Diyarbakır karayolunda meydana geldi. Anız yangını nedeniyle görüş mesafesinin sıfıra inmesi zincirleme trafik kazasına yol açtı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasına çok sayıda araç karışırken, 10 kişinin de bu kazalarda yaralandığı öğrenildi. Kaza mahalline gelen 112 acil sağlık ekiplerinin kazazedelere olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası yaralılar Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Bismil Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.Jandarma ekipleri zincirleme trafik kazası ile ilgili inceleme başlattı.

BATMAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN