İki çocuğu boğulmaktan kurtaran vatandaşlara plaket verildi

İki çocuğu boğulmaktan kurtaran vatandaşlara plaket verildi

Batman’ın Sason ilçesinde serinlemek için göle giren küçük yaştaki iki çocuğu son anda yetişerek boğulmaktan kurtaran iki vatandaşa İlçe Kaymakamı Ökkeş Beyaz tarafından plaket verildi

Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada çocukları kurtaran iki vatandaşı makamında ağırlayan kaymakam Ökkeş Beyaz’ın, ilçede bulunan Sason Çayına serinlemek için giren yaşları küçük iki çocuğun boğulmak üzere olduğunu gören ve çocukları kurtaran Naif Doğan ve Enver Çaça’ya plaket verdiği belirtildi.Geçtiğimiz günlerde hasta olan çocuğunu Sason Devlet Hastanesine götürmek isteyen 62 yaşındaki Naif Doğan, 13 yaşındaki Habip Çelik ile 14 yaşındaki Arafat Haykır’ın suda boğulmak üzere olduğunu fark etti. Hemen aracını durdurarak Sason Çayı’nda boğulmak üzere olan iki çocuğu kurtarmak için suya atlayan Naif Doğan, her iki çocuğu da sudan çıkarmayı başardı. Boğulma tehlikesi geçiren iki çocuğu Sason Devlet Hastanesine kendi aracıyla götüren Naif Doğan, Sason’da günün kahramanı ilan edilmişti.

BATMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN