KUDAKA sonuç odaklı projeler Vali Pehlivan başkanlığında ele alındı

KUDAKA sonuç odaklı projeler Vali Pehlivan başkanlığında ele alındı

Bayburt Doğal Taş Üretim ve Pazarlama Merkezi Altyapısının Geliştirilmesi ve Dede Korkut Obası projeleri Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı

Bayburt Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, KUDAKA Bayburt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fatih Baltacı, Bölgesel Kalkınma Uzmanı Lokman Altunbilek ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.Toplantıda KUDAKA 2019 yılı çalışma programında yer alan Bayburt Doğal Taş Sektörü “Bayburt Doğaltaş Üretim ve Pazarlama Merkezi Altyapısının Geliştirilmesi” ile Yerel Kalkınma Fırsatları “Dede Korkut Obası” sonuç odaklı projelerinin yol haritası çizildi. Bayburt YDO Koordinatörü Fatih Baltacı’nın Güdümlü Proje Destekleri hakkında katılımcıları bilgilendirdiği toplantıda ayrıca projeler kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler, projelerin tahmini maliyetleri, eş finansman tutarları, proje uygulayıcıları ile proje ortaklarının görev ve sorumlulukları ele alındı.Vali Pehlivan tarafından toplantı sonunda yapılan açıklamada yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından projelerin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onayına sunulmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

BAYBURT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN