Vali Pehlivan semt pazarı esnafını ziyaret etti

Vali Pehlivan semt pazarı esnafını ziyaret etti

Vali Ali Hamza Pehlivan, Semt Pazarı esnafını ziyaret ederek, tezgah sahibi esnaflar ve alışveriş yapmakta olan vatandaşlar ile hasbihalde bulundu

Vali Pehlivan sık aralıklarla gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında Halk Pazarı Esnafını ziyaret etti. Genç Osman Mahallesi Koruk Caddesi üzerinde kurulan pazarda çeşitli ürünlerin yer aldığı tezgahları dolaşan Vali Pehlivan fiyatlar ve satışlar hakkında bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu. Vali Pehlivan, pazar esnafıyla bilgi alışverişinde bulunarak sebepsiz fiyat artışlarına gidilmemesi gerektiğini belirtti, hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla da görüşen ve görüşlerini alan Vali Pehlivan, yapılan denetimler ve esnafların duyarlılığı ile fiyatlardaki suni artışın önüne geçileceğini belirtti.Vali Pehlivan ekonomide yaşanan zorlu dönemlerin Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, ilgili Bakanlıklarımızın attığı adımlarla geride bırakıldığını kaydederek, “İnşallah ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntıların üstesinden geliyoruz. Bugün pazarcı esnafımızla bir arada olduk. Bilgi alışverişinde bulunduk. Onların ve bütün diğer esnaflarımızın duyarlılığı ve gayretiyle suni fiyat artışlarının önüne geçilecektir. Hükümetimiz gerekli tedbirleri alıyor. Bu bağlamda İl Ticaret Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz komisyon gerekli denetimleri yapıyor. Bu vesile ile esnaflarımıza hayırlı işler, vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler temenni ediyorum” dedi.Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyareti sırasında İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç ve Ticaret İl Müdürü Erkan Zengin eşlik etti.

BAYBURT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN