Belediye başkanından ilginç çağrı: Düğmemi ilikler, önlerine halı bile sererim

Belediye başkanından ilginç çağrı: Düğmemi ilikler, önlerine halı bile sererim

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, meclis toplantısında yatırımcılara seslendi. Başkan Bozdoğan, "Hangi yatırımcı gelirse gelsin hemen düğmemi ilikler, gerekirse önlerine halı bile sererim. Yeter ki şu Tarsus’a her şeyi yapsınlar" dedi.

Tarsus Belediyesinin 2021 Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2’nci birleşiminin birinci oturumu Haluk Bozdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis salonunda yapılan toplantıda, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Dilek ve temenninler bölümünde söz alan meclis üyeleri, yaptıkları konuşmalar öncesinde Mersin Büyükşehir Belediyesine yapılan saldırıyı kınadılar.

'DÜĞMEMİ İLİKLER, ÖNLERİNE HALI BİLE SERERİM'

Başkan Bozdoğan da yatırımcılara çağrı yaparak, “Bu kente hizmet gelecekse, kim bu kente taş üstüne taş koyacaksa hepsinden Allah razı olsun. Bunun için de hangi yatırımcı gelirse gelsin hemen düğmemi ilikler, gerekirse önlerine halı bile sererim. Yeter ki şu Tarsus’a her şeyi yapsınlar. İşte Organize Sanayi Bölgesi için gelen yatırımcıları görüyoruz. Bunlar bu kentin gelişmesi içindir. İçsel huzur iyi yaşamın kapısını açar. Farklılığımız olacak; o farklılığımız belki de zenginliklerimiz ama birbirimizi kırmadan, üzmeden Tarsus adına Tarsus’taki kırsal köylerimiz ve mahallelerimiz adına daha çok anlamlı olursa sevinirim” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN