Benzin ve motorine zam yolda

Benzin ve motorine zam yolda

Petrol fiyatlarında artış nedeniyle benzin ve motorine zam geliyor. Zamlı tarifenin cumartesi gününden itibaren geçerli olması bekleniyor.

Akaryakıt fiyatlarına zam göründü. Petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle benzin ve motorine zam yapılacak.

Sektör yetkililerinin verdiği bilgiye göre, 22 Ağustos cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzinde 10 kuruş civarı, motorin de 10 kuruş civarı artış bekleniyor.

OTOGAZA ZAM GELMİŞTİ

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, bugünden itibaren geçerli olmak üzere otogaza 6 kuruş zam yapıldığını duyurmuştu.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN