Beşiktaş 3-5 Rio Ave | Beşiktaş Avrupa'ya veda etti

Beşiktaş 3-5 Rio Ave | Beşiktaş Avrupa'ya veda etti

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz'in Rio Ave takımına normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta penaltılar sonucu 4-2 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

Beşiktaş ile Rio Ave, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaştı. Vodafone Park'ta oynanan maçın normal süresi 1-1 sonuçlandı. Uzatmalarda da gol olmayınca penaltılara geçildi. Penaltıları 4-2 galip bitiren Portekiz temsilcisi adını üst tura yazdırdı.

Beşiktaş'ın golünü 15. dakikada Güven Yalçın atarken Rio Ave'nin sayısını 85. dakikada Moreira kaydetti.

Beşiktaş'ta penaltıları Mensah, Gökhan Töre gole çevirirken, Welinton ve Larin penaltıları kaçırdı. Rio Ave'de ise Moreira, Santos, Jambor ve Reis kullandıkları penaltıları gole çevirdi.

PENALTILAR

Mensah penaltıyı gole çevirdi 1-0

Moreira penaltıyı gole çevirdi 1-1

Gökhan Töre penaltıyı gole çevirdi 2-1

Santos penaltıyı gole çevirdi 2-2

Welinton penaltıyı kaçırdı 2-2

Jambor penaltıyı gole çevirdi 2-3

Larin penaltıyı kaçırdı 2-3

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 1: Maç başladı.

Dakika 15: Boyd'un harika pası ile sağ kanattan sıfıra inen Necip'in arka direğe havalandırdığı topa bomboş durumda Güven kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Dakika 33: Rio Ave'nin çıkarken kaptırdığı topla gelişen Beşiktaş atağında Dorukhan savunmanına arkasına sarktı. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleciden de seken top direkten döndü.

Dakika 41: Sağ kanattan Lens'in ortasında Güven gelişine bir vuruş yaptı. Kaleci Kieszek topu çeldi. Seken topa Dorukhan vuruşunu yaptı. Top çerçeveyi bulmadı.

İKİNCİ YARI

Dakika 56: Mane'nin sol kanattan arka direğe yaptığı ortada Bruno Moreira kafayı vurdu. Top üst direkten sekip auta gitti.

Dakika 77: Tarantini'nin pasıyla savunma arkasına sarkan Geraldes, ceza sahasına girer girmez gelişine bir vuruş yaptı. Top üstten auta gitti.

Dakika 86: Sağ kanattan Mane'nin ortasında Bruno Moreira kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Dakika 89: Gökhan'ın pasıyla Mensah savunma arkasına sarktı. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Top az farkla yandan auta gitti.

İŞTE İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Utku, Necip, Welinton, Montero, Rıdvan, Dorukhan, Oğuzhan, Lens, Ljajic, Boyd, Güven.

RIO AVE: Kieszek, Ivo Pinto, Borevkovic, Santos, Reis, Tarantini, Filipe Augusto, Piazon, Geraldes, Mane, Moreira.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN