Beşiktaş Belediyesi'nden çocuklara özel sesli kitap uygulaması

Beşiktaş Belediyesi'nden çocuklara özel sesli kitap uygulaması

Dijitalleşmeyle birlikte sesli kitap platformlarına ilgi artınca, Beşiktaş Belediyesi de çocuklar için sesli kitap uygulaması başlattı. Uygulama ile çocuklar, klasik müzik kitap serileriyle buluşmuş olacak. Uygulama ağustos ayı boyunca da ücretsiz olacak.

Dijitalleşmeyle birlikte okuma alışkanlıklarında yaşanan değişim sesli kitap platformlarına olan ilgiyi artırdı. Beşiktaş Belediyesi de bu platformlardan Audioteka ile iş birliği yaparak çocuklar için bir sesli kitap uygulaması hayata geçirdi.

Sesli kitap uygulamasındaki masalları ebeveynlerinin kontrolünde dinleyerek klasik müzik dünyasına adım atacak olan çocuklar, Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven, Çaykovski, Chopin ve Strauss'u tanıma fırsatı bulacak.

Başkan Rıza Akpolat ise kampanya ile çocukların okumayı sevmesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

AĞUSTOS AYI BOYUNCA ÜCRETSİZ

Dinleyerek öğrenmenin sağlandığı mobil kitap sitesindeki sesli masallar, ağustos ayı boyunca ücretsiz olarak dinlenebilecek. Sesli kitap uygulamasını kullanabilmek için uygulama indirildikten sonra kullanıcıların Beşiktaş Belediyesi’nin web sayfasındaki linki tıklamaları gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN