Beyaz Show ne zaman başlayacak? Beyaz Show neden yok? Beyazıt Öztürk'ten beklenen TV8 açıklaması geldi

Beyaz Show ne zaman başlayacak? Beyaz Show neden yok? Beyazıt Öztürk'ten beklenen TV8 açıklaması geldi

Beyaz Show yayın tarihi belli oldu mu? Beyaz Show yeniden başlayacak mı? sorularının yanıtlarını haberimizde aktardık. Bir süredir, yeniden ekranlara Beyaz Show programıyla geri döneceği söylenen Beyazıt Öztürk, konuya açıklık kazandırdı. İşte detaylar.

'Beyaz Show ne zaman başlayacak?', 'Beyaz Show neden yok?', 'Beyaz Show yeni sezonda yayınlanacak mı?' sorularının yanıtları sosyal medyada araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada katıldığı bir canlı yayında en çok Beyaz Show'u özlediğini dile getiren Beyazıt Öztürk, programın TV8'de yeniden başlayacağına dair çıkan haberler üzerine açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...

BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Show'a son noktayı koyduktan sonra TV8'de 'O Ses Türkiye' yarışma programına jüri olarak katılan Beyazıt Öztürk'ün yeniden eski programına başlamak istediği haberleri yeniden gündeme geldi.

Son günlerde hem izleyicilerden gelen talepler, hem de Beyazıt Öztürk'ün Beyaz Show'a başlamak istediği bilinirken, ünlü komedyen katıldığı bir programda konuya açıklık getirdi. 'Mehmet'in Gezegeni' programına katılan Öztürk, "Teklifler var. 2 sene oldu, ben de çok özledim ve yeniden başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. Beyaz Show seyircisiz olamaz. Program enerjisini seyirciden alıyor. Koronavirüs döneminde de o kadar kalabalığı bir arada toplamak mümkün değil. O yüzden ileride duruma göre hareket edeceğim" diye konuştu.

YENİ BÖLÜMLER TV8'DE Mİ OLACAK?

Corona virüs günlerinin analizini de yapan ünlü komedyen, evlerde kapalı kalınan süre içerisinde herkesin ortak düşüncelere sahip olduğunu belirtti. Beyazıt Öztürk, "Bu süreçte kimine giydiği elbiseler, kimine harcadığı para fazla geldi, kimi kendi özüne döndü, değer yargıları değişti. Biz evlerimizde bunları yaşarken, kirlettiğimiz dünya da temizlenmeye başladı. Burdan şunu anladık. Yarın yokmuş gibi yaşamamalıyız.Tüm bunlardan ders çıkarmamız gerekiyor" dedi.

İlk yayınını 6 Aralık 1996'da yapan Beyaz Show, son olarak 4 Mayıs 2018'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu.

BEYAZ SHOW AYŞE ÖĞRETMEN OLAYI

8 Ocak 2016'da Beyaz Show'a canlı yayında telefonla katılarak "Çocuklar ölmesin" diyen Ayşe Çelik'in sözleri gündeme oturmuştu. Diyarbakır'dan aradığını ve bir öğretmen olduğunu belirten konuk şunları söylemişti:

"Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Burada yaşananlar medyada çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık! İnsanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın."

Öğretmenin sözlerinin ardından, hassasiyeti için kendisine teşekkür eden Beyazıt Öztürk, "Elimizden geldiğince biz de duyurmaya gayret ediyoruz, emin olun. Ama bu söyledikleriniz bir kez daha bize ders oldu. Daha fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Oradaki insanlara selam olsun" demişti.

AYŞE ÇELİK'İN SÖZLERİ NEDENİYLE ÖZÜR DİLEDİ

Daha sonra bir açıklama yapan Öztürk, Ayşe öğretmenin sözleri nedeniyle özür dilemişti. Öztürk Kanal D Ana Haber Bülteni'nde şunları söylemişti:

"Ben çok içinden geldim bu milletin. Terör örgütünün orada neler yaptığını her gün izliyoruz. Güvenlik güçlerinin nasıl zor şartlar altında çalıştığını hepimiz biliyoruz. Üzüldüm biz hep millete, vatana bağlılıkla büyüdük. Şansızlık oldu mu diyeyim, ne diyeyim bilmiyorum ama istemeden birini kırdıysak özür dilerim. Ama lütfen kimse beni politikaya malzeme etmesin. Ben bu zamana kadar politikadan uzak durmaya çalıştım, şimdi ise tam ortasındayım. İşimi çok seviyorum ve işime de devam edeceğim Kanal D'de. İstemeden bir şey yaptıysam özür diliyorum."

Daha sonra hem Çelik, hem de programın sunucusu Beyazıt Öztürk ve program sorumlusu hakkında 'terör örgütü propagandası yapmak' gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı.

AYŞE ÖĞRETMENE 1 YIL 3 AY HAPİS CEZASI

Programın sunucusu Beyazıt Öztürk, savcılık ifadesinde "Söylediklerini duymadım, aklımdan şehitler geçti" demişti. Çelik'e destek olmak için kendilerini ihbar eden 38 kişinin yargılandığı davada, Ayşe Çelik 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yeni dünyaya gelen çocuğuyla beraber cezaevine gönderilen Çelik, 10 Mayıs 2019'da Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararı vermesinin ardından tahliye edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN