Beyoğlu Taksim'de yere düşerek bayılan simitçinin foyası ortaya çıktı! 'Pes' dedirten dolandırıcılık numarası kamerada

Beyoğlu Taksim'de yere düşerek bayılan simitçinin foyası ortaya çıktı! 'Pes' dedirten dolandırıcılık numarası kamerada

Bayılma numarası yaparak kendini yere atan simitçinin numarası ortaya çıktı. Vatandaşların duygularını suistimal ederek para isteyen simitçinin o anları kameralar tarafından kaydedildi. Dolandırıcılık yöntemi ifşa olan dilenci, polis tarafından semt karakoluna götürüldü. İşte saniye saniye simitçinin dolandırıcılık yaptığı o anlar...

İstanbul'un en kalabalık semtlerinden biri olan Beyoğlu Taksim Meydanı'nda kendisine simitçi süsü veren bir kişi, yere düşüp bayılma numarası yaparak insanlardan para almaya çalıştı. 'Pes' dedirten o anlar kameralar tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyete götürüldü. Detaylar haberimizde...

SİMİTÇİNİN 'BAYILMA NUMARASI' DEŞİFRE OLDU

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda elinde bayat simitlerin olduğu tepsiyi taşıyan ve kendisine 'simit satarak geçimini sağlayan seyyar satıcı' imajı veren bir kişi, yere düşerek bayılma numarası yapıp insanlara duygu sömürüsü yaptı.

İnsanların önünde kendisini bir anda yere atan kişinin tepsisinde bulunan simitler yere saçılırken yere düşen kişinin ağzından, daha önce sürdüğü bir madde nedeniyle kırmızı sıvı aktı. Ağzından kan geldiği izlenimini oluşturan kişi, bu şekilde vatandaşları hasta olduğuna inandırmaya çalıştı.

AYNI NUMARAYI DEFALARCA YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Yere düşen kişinin yanına koşan 3 kadın, simitçiye yardım etti. Sonrasındaysa kadınlardan biri yerde yatan kişiye bir miktar para verdi. Para aldıktan sonra bulunduğu yerden kalkan kişi, 10 dakika sonra İstiklal Caddesi'nde aynı oyunu tekrarladı.

Bölgede görev yapan Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Polis ekipleri, vatandaşları bu tür kişilere karşı uyardı.

Son dakika haberlerinin ve güncel gelişmeleri KARAR.com'dan takip edebilirsiniz.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YENİDEN UYGULANIR MI?

NİKAHLAR VE DÜĞÜNLER YENİDEN YASAKLANACAK MI?

İSTANBUL'DA ASKER UĞURLAMA EĞLENCESİ YASAKLANDI MI?

HANGİ İLLERDE MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU VAR?

YENİ DÜZENLEMEYE GÖRE KİMLER NEREDE MASKE TAKMAK ZORUNDA?

MASKE TAKMAMANIN CEZASI NEDİR?

TÜRKİYE'NİN 'YENİ NORMALLEŞME' TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

e-DEVLET'TEN SEYAHAT İZİN BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN