Beyşehir Belediyesi araç filosuna 8 tane araç kazandırdı

Beyşehir Belediyesi araç filosuna 8 tane araç kazandırdı

Konya'da Beyşehir Belediyesi araç filosuna 2 greyder, 2 kazıcı yükleyici kepçe, 1 silindir, 1 arazöz, 1 kamyonet ve 1 tane kovalı kamyonet olmak üzere toplam 8 araç kattı.

Beyşehir Anıt alanında belediyenin kendi öz kaynakları ile aldığı iş makinelerinin açılışı büyük coşku ile yapılarak vatandaşlara tanıtıldı. Belediyeye kazandırılan iş makinelerinin 2 greyder, 2 kazıcı yükleyici kepçe, 1 tanede silindir olmak üzere yeni alınırken diğer, 1 arazöz, 1 kamyonet ve 1 tane kovalı kamyonet ise belediyenin atıl halde duran araçların geri dönüşümü ile belediyenin araç filosuna katıldı.

BAŞKAN BAYINDIR, 'BU GURUR HEPİNİZİN, BAŞARI HEPİNİZİN, EKSİK VARSA BENİM!'

Açılışta konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaşanılan gururu şehrine armağan ettiğini belirterek yeni araçlar ile yeni hizmetlere yelken açacaklarını vurguladı.

Başkan konuşmasında, “Değerli hemşerilerim bugün burada 2 greyder, 2 tane Beko loder ve silindir ama akabinde bizim şantiyemizde yatmakta olan 2 tane küçük aracı ve 1 tane arazöz kenarda atıl vaziyette iken derleyip toparlayarak yeniden şehrimizin hizmetine kazandırdık.

Böylesine bir dönemden hep beraber bir yandan borç ödeyerek, bir yandan arkadaşlarımızla meclis üyelerimizle birlikte aldığımız kararların tüm şehrimizin yarınına hitap etsin diye 67 mahalleye planladığım 6 bölgeye ihtiyacı olduğunu gördüm. O nedenle bu şehrin belediye başkanı olarak hedefim, 6 bölgeyi kurup merkez ve 5 de diğer kenar bölgelerde her birinin merkezinde istasyonlar oluşturup, bir çalışma sahası yaratmaktır. Planım budur çünkü Beyşehir Gölünü ve Beyşehir’i bir bütün düşünmek zorundayız. Başından beri bunları zikrettim ve çok şükür bugüne geldim. Bu gurur hepinizin, başarı hepinizin, eksik varsa benim demeye devam edeceğim” dedi.

'AYNI GURURU HEP BİRLİKTE NİSANDA DA YAŞAYACAĞIZ'

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Belediyenin kendi öz kaynakları ile aldığı iş makinelerinin açılış töreninde, bunlar birinci parti, birde Nisan ayında iş makinesi alımımız olacağını tekrar bu gururu hep birlikte yaşayacaklarını vurguladı.

Başkan yaptığı açıklamasında ise, “Huzurunuzda gördüğünüz makineler birinci parti. Bir de Nisan partisi daha var yine bu makinaların aynılarından yeni ilavesi olacak. Bu kapsamda 39 tonluk bir ekskavatör, asfalt finişeri ve asfalt plenti var. Şu anda asfalt plantenin 67 mahalleye yetme şansı yok o nedenle Beyşehir’i de nisandan itibaren yeni asfalt plentinin ve finişerin devreye girmesi ile tüm mahallelere yeten bir belediye olacağız. 

Değerli hemşerilerim Beyşehir kıyısı ıslah edilerek, Beyşehir’in o tablosunun kenarına bir gerdanlık yapmak bizim boynumuzun borcu diyorum. Süremiz yettiğince, ömrümüz el verdiğince, bu şehrin görevinde olalım ya da olmayalım, en inanan sözcülerinden birisiyim. Çünkü bu şehirden beni kovsalar da şehrimden, ayrı yerde de olsam, dağlarda da olsam, şantiyelerde de olsam her gördüğüme Beyşehir’i anlatmaktan hiç üşenmedim. O nedenle hep beraber bizler Beyşehirliler memleket davasına önce diyenlerdeniz” dedi.

BU BAŞARININ TAMAMININ ORTAĞI BEYŞEHİR İNSANI VE GENÇLİĞİDİR

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır bu başarının Ortağının Beyşehir birliği ve Beyşehir Gençliğinin olduğunun altını çizerek şu açıklamalarda bulundu.

Başkan, “Güzel kente boylarıyla soylarıyla yerleşmiş, devlet adabını bilen. Devletine bağlılıktan geri adım atmayan. Her türlü cefaya da ve sefaya varız. Bu vatan bizim, bu bayrak bizim, bu ezanlar bizim diyenlerdeniz. Bizlere bu güzel şehri emanet eden ecdatlarımıza dua edip şükrediyoruz. Onlardan Allah razı olsun diyoruz. 

Böyle bir güzel şehirde yaşıyoruz ki bu şehrin her gün bir yerini keşfeden adamım. Yaşım yetmiş hala her gün bir yerini keşfeden adamım doymadan bıkmadan her yerini görmeye çalışanım.
Bu başarının tamamının ortağı Beyşehir ve Beyşehir gençliği diyorum. Allah şehrime bu güzel makinelerin devamını getirmeyi bize nasip etsin. Arkamızda borç ve makine eksiği bırakmadan ve arkamızdan doğalgaz, alt yapıları bittikten sonra modern asfalt çalışmalarımızı tamamlayarak ayrılmayı nasip etsin. Hepinizi saygılar sunarak yeni iş makineleri şehrimize milletimize hayırlı olsun.”

ÖZDEMİR, 'KALİTELİ HİZMET, İŞ MAKİNELERİNDEKİ ÇEŞİTLİLİKLE SAĞLANMALIDIR.'

Beyşehir Belediyesinin yeni alınan iş makinelerinin açılış törenine katılan Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, açıklamada bulunarak şunları söyledi.

Özdemir, “Hepimizin bildiği gibi yerel yönetimler, vatandaşa hizmet için vardır ve hizmetinde en temel birimleridir. Bir bölgenin veya bir ülkenin çağdaş bir yaşam merkezi haline gelebilmesi için öncelikle oradaki alt yapı sorunun giderilmesi gerekiyor işte o alt yapı sorunun giderilmesi de hepimizin bildiği gibi iş makineleri ve iş makinelerindeki çeşitlilikle sağlanmaktadır. Beyşehir’imiz için Bu bakımdan belediyemizin almış olduğu 5 yeni iş makinesi önemli bir hizmettir. Düzenlenen programa teşvik eden herkese selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Tekrardan Şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Açılışa, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN