Beyşehir Belediyesinden polise drone desteği verildi

Beyşehir Belediyesinden polise drone desteği verildi

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 65 yaş üstü ve 20 yaş altındakilerin sokağa çıkması yasağından dolayı yaptığı denetime, Beyşehir Belediyesi tarafından dron desteği verildi.

Konya'da Koronavirüse karşı alınan yeni önlemler kapsamında, 20 yaş altındakilerin de sokağa çıkması yasaklandı, pazar market ve benzeri kalabalık alanlarda maske takma zorunluluğu getirilmişti. Yasağın hayata geçirilmesiyle polis denetimlerini sıklaştırdı. Konya’nın Beyşehir ilçesi merkezinde tam kadro uygulama yapan polis ekipleri ilçede bazı vatandaşların kimliklerini kontrol ederek yaşına baktı. Ayrıca polis otosundan da vatandaşlara ‘evde kalın’ anonsları yapılarak sosyal mesafe uyarıları yapıldı. Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan kararlara göre, 65 yaş üstü ve 20 yaş altındakilerin sokağa çıkması yasağından dolayı polis ekipleri denetimlerinden dron da kullandı. Beyşehir Belediyesi polislere dron ile destek verirken, polisler vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN