Beyşehirli Doğaseverler İdlib Şehitleri İçin Yürüdü

Beyşehirli Doğaseverler İdlib Şehitleri İçin Yürüdü

Konya'da Beyşehirli doğaseverler şehitlerimiz için yürürken, dualar ve saygı duruşuyla Mehmetçiklerimizi andılar.

Beyşehir’de, doğaseverler Esed rejimi tarafından İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına yönelik hava saldırısında şehit düşen 34 Mehmetçiğimizi ve tüm şehitlerimizi anmak için yürüdü. Beyşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği, Beyşehir Trekking Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ağmaz ve çok sayıda doğasever katıldı. Doğaseverler düzenlenen yürüyüş etkinliği kapsamında Fasıllar Köyü’ndeki Roma ve Hitit dönemlerine ait anıtların bulunduğu bölgeye yürürken, devamında Göçü Köyü’ndeki bulunan Kargın Pınarı’nı ziyaret etti.

BAYRAKLARLA RENKLENDİ

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, son günlerde çatışmaların yoğunlaştığı İdlib'den gelen acı haberlerle sarsıldıklarını dile getirerek, doğaseverler olarak şehitlerimiz için yürüdüklerini söyledi. Büyükkafalı, “Düzenlediğimiz etkinlikte toplamda 5 kilometrelik bir yürüyüşü gerçekleştirdik. Fasıllar Köyü’ndeki Roma ve Hitit dönemlerine ait anıtlara yürüdük. Ardından Göçü Köyü’nde bulunan Kargın Pınarı’nda doğaseverlerimizle birlikte Türk bayrakları açarak saygı duruşunda bulunduk. Bu etkinliği Mehmetçiklerimize destek vermek ve hava saldırısında şehit düşen tüm şehitlerimizin anısı için gerçekleştirdik. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ise Allah’tan acil şifalar diliyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN