“Ailemi Eğitimle Koruyorum” projesinin ilki gerçekleştirildi

“Ailemi Eğitimle Koruyorum” projesinin ilki gerçekleştirildi

Bilecik İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen “Ailemi Eğitimle Koruyorum” projesi Bilecik Gençlik Merkezinde ilki gerçekleşti

8 hafta sürecek olan seminerlerin açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Necati Akkuş; “Bilecik Müftülüğü olarak yürütülen projeler kapsamında aileleri bilinçlendirerek ve onları desteklemekten mutluluk duyuyoruz ve bu projelere önem veriyoruz. Bilecik halkının seminere yoğun ilgi göstermesinden dolayı da çok mutluyuz. Bilecik Müftülüğü olarak bu konuda her türlü hizmete öncülük edeceğiz” dedi.Öte yandan, 8 hafta sürecek seminerin ilk sunumunu yapan İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu; “Kur’an ve Sünnet Perspektifinde Aile olmak ve Aile kalmak” adlı seminer verdi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN