BAL 9. Grup 11’inci hafta Vitraspor:1 Yıldırımspor:2

BAL 9. Grup 11’inci hafta Vitraspor:1 Yıldırımspor:2

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Bozüyük Vitraspor kendi saha ve seyirci önünde Yıldırımspor’a yenilerek, ligde 3 haftadır puana hasret kaldı

BAL 9’uncu grup 11’inci hafta mücadelesinde Bozüyük 1. Nolu Statta oynanan Vitraspor-Yıldırımspor müsabakası deplasman ekibi ilk yarıda bulduğu 2 golle 2-1 kazanırken, ev sahibi ekibin kötü gidişatı devam etti. Maça iyi başlayan deplasman ekibi Yıldırımspor maçın 20’inci dakikasında Osman Ersöz bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarına devam eden Yıldırım müsabakanın 31’inci dakikasında Muhammet Furkan Keskinoğlu attığı golle 2-0 öne geçti. Bu golden sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı 2-0’lık deplasman ekibinin üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya iyi başlayan Vitraspor müsabakanın 46’ıncı dakikasında Hakan Demir ile bulduğu golle durumu 2-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Vitraspor’un beraberliği bulmak için ataklar yapsa da bu ataklar sonuçsuz kaldı. Maçı konuk ekibi Yıldırımspor 2-1 kazanarak puanını 24’e çıkardı. Vitraspor ise; 12 puanda kalarak ligde tehlikeli bölgede yer aldı.

BİLECİK/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN