Başkan Bakıcı’dan Emine Erdoğan’a tebrik mesajı

Başkan Bakıcı’dan Emine Erdoğan’a tebrik mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İnsani Hizmet Takdir Ödülü’ü tevdi edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı tebrik mesajı yayımladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Küresel Donörler Forumu kapsamında "İnsani Hizmet Takdir Ödülü" verildi. Bu kapsamda Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı dünyada yaşanan insanlık dramlarına sessiz kalmayan, pek çok alanda gerçekleştirdiği çalışmalarıyla örnek teşkil eden Emine Erdoğan’ı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi."Komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisi ışığında dünyanın birçok ülkesinde insanlık adına yürüttüğü faaliyetler için ’İnsani Hizmet Takdir Ödülü’ne layık görülen Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’yi tebrik ediyorum. Dünyanın vicdanının Türkiye olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu"

BİLECİK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN