Başkan Çınar, Hasırca Gençlik Kampını değerlendirdi

Başkan Çınar, Hasırca Gençlik Kampını değerlendirdi

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Eskişehir’de yeniden faaliyete giren Hasırca Gençlik Kampından kentte en az 200 öğrencinin yararlanacağını söyledi

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Kızılay’ın tadilatını bitirerek bu yıl Eskişehir’de yeniden hizmete soktuğu 300 kişi kapasitesiyle Kızılay’ın en büyük gençlik kamplarından biri olan Hasırca Gençlik Kampı’nın resmi açılışına katıldı. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın da katıldığı açılış sonrası bir değerlendirme yapan Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, "Türk Kızılay Hasırca Gençlik Kampın ilk misafirleri; spastik, bedensel, down sendromlu ve MS hastası 125 genç ve aileleri katılım sağladı. Kampta gençlere kapalı yüzme havuzu, voleybol, futbol, tenis, basketbol, paintball alanları ile doğa yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Kampın ilimize en büyük faydası değişik yaş gruplarından 12-18 en az 200 öğrencinin yararlanacak olmasıdır. Gençlerimize spor aktivitelerinin yanında deprem ve ilk yardım eğitimleri verilmektedir. Kampın en büyük özelliği gençlerimizin kişisel yaşamlarını kendileri sağlayacakları şekilde düzenlenmiş olmasıdır. Kampın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürü ederim" dedi.

BİLECİK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN