Bilecik Belediyesi mukabele programları 2 Mayıs’ta başlıyor

Bilecik Belediyesi mukabele programları 2 Mayıs’ta başlıyor

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından uzun yıllardır gerçekleştirilen mukabele programları kapsamında mahalle sakinleri bir araya gelecek

Bu kapsamda Ramazan ayı en güzel şekilde değerlendirilecek.Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve mahallelerdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile mahallelilik bilincinin oluşmasına büyük katkılar sağlayacak Ramazan mukabeleleri ile bütün mahallelerdeki komşuları bir araya getiriyor. Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Yılmaz, bütün mahallelerde büyük bir ilgiyle gerçekleştirilen mukabeleler hakkında yaptığı açıklamada, mahalle sakinleri ile birlikte güzel bir çalışmanın içerisinde yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak, mahalle sakinlerimizi Ramazan mukabelelerinde bir araya getiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz Ramazan mukabeleleriyle Ramazan ayını en verimli şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz. Ramazan mukabelelerimiz, bu yıl Ertuğrulgazi, İsmetpaşa, Osmangazi, (TOKİ) Beşiktaş, Hürriyet Mahalle Konakları ile Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 2 Mayıs itibariyle saat: 11.00’de başlayacak” ifadelerine yer verdi.

BİLECİK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN