Bilecik’te Kent Konseyi kurulması çalışmaları devam ediyor

Bilecik’te Kent Konseyi kurulması çalışmaları devam ediyor

Bilecik’te, kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile halkın, düşünce, talep ve görüşlerini ifade ederek şehrin gelişim ve büyümesine katkı sağlamasının hedeflendiği Kent Konseyi’nin kurulması çalışmaları devam ediyor

Kent Konseyi kurulması çalışmaları kapsamında Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i ziyaret eden Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi, Dünya Akıllı Şehirler Organizasyonu üyesi ve Bilecik Kent Konseyi Danışmanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz ile Bilecik Kent Konseyi Genel Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Başkan Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına teşekkür etti. Bilecik’te Kent Konseyi’nin kurulmasının önemine değinen Başkan Şahin, Bilecik Belediyesi olarak yapmaları gereken katkılar için hazır olduklarını belirtti.Başkan Şahin de Prof. Dr. Yılmaz ve Genel Koordinatör Çalışkan’a teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BİLECİK/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN