Çocuk sinemaları yoğun ilgi görüyor

Çocuk sinemaları yoğun ilgi görüyor

Bozüyük Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen ve yoğun ilgi ile takip edilen sinema günleri Rafadan Tayfa Dehliz Macerası ve Karlar Prensi Elliot adlı film gösterimi ile devam etti

Çocukların eğitimleri kadar onların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını da karşılamaya özen gösteren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, birinci yarı yıl boyunca derslerine çok çalışan ve dinlenmeyi hak eden öğrenciler için eğlenceli bir etkinlik olarak bu yıl 4.’sü düzenlenen Sinema Günleri Etkinliği yoğun ilgi görüyor. Ücretsiz sinema günlerinde çocuklar bu gün Rafadan Tayfa Dehliz Macerası ve Karlar Prensi Elliot adlı filmleri izleyerek neşeli bir gün geçirirken yarın da saat 13:30’da Sagu Pagu, saat 15:00’de de Kayıp Prens adlı filmleri izleyebilecekler.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN