İstanbul Yörük Türkmen Derneği’nden Söğüt çıkartması

İstanbul Yörük Türkmen Derneği’nden Söğüt çıkartması

Bilecik’in Söğüt ilçesinde bu yıl 737’ncisi düzenlenen Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri, İstanbul’da bulunan derneklerden yoğun ilgi gördü

İlçede 3 gün süren şenliklere başta İstanbul Yörük Türkmen Derneği olmak üzere İstanbul’da yaşayan Bilecikliler akın etti. Şenliklerin son gününde İstanbul Yörük Türkmen Derneği ve adında Bilecik taşıyan İstanbul’da bulunan sivil toplum kuruluşları tarafından ortaklaşa kurulan oba da ziyaret akınına uğradı. İstanbul Yörük Türkmen Derneği Başkanı Faruk Şahin başta Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal olmak üzere birçok konuğu obalarında misafir etti. Dernek üyeleri şenliklerin son gününde binlerce kişiye gönüllü olarak pilav ve üzüm dağıttı.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN