Öğretmenler arası bocce turnuvası yapıldı

Öğretmenler arası bocce turnuvası yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Bilecik İl Temsilciliği faaliyet programı kapsamında öğretmenler arasında bocce turnuvası yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılı etkinlikleri kapsamında Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi bocce sahasında yapılan turnuvada 3’lü karışık takım müsbakaları gerçekleştirildi. Yapılan çekişmeli müsabakalar sonucunda yarışmacılar eğlenceli vakit geçirdiler. Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Bozüyük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Rüştü Yıldırım takdim etti.Madalya alan takımlar 1.’inci Ali Ekber Sakıcı, Cengiz Konya ve Hüseyin Zünbülcan olurken 2.’inci Ercan Gül, Yasin Tekintürk ve Elif Kaynak, Serkan Akbulut oldu. 3.’üncü ise Murat Akça, Sevgi Taner ve Havva Tekin oldu.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN