Uyuşturucu şüphelileri adliyede

Uyuşturucu şüphelileri adliyede

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde polis ekiplerinin geçtiğimiz günlerde düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerince daha önce teknik takibe takılan ve uzun süredir izlemede olan uyuşturucu satıcısı A.K. ile alıcılar T.E., A.D., V.D., E.Y. ve H.A., İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımı ile gece yarısı düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 adet pompalı tüfek,1 adet kuru sıkı tabanca, 1 muşta, 2 bıçak, bir miktar uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde düzeneği ele geçirilmişti. Gözaltına alınan 6 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN