Bilecik'te piknik yasağı

Bilecik'te piknik yasağı

Bilecik'te koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında kamusal alanlarda piknik yapmak yasaklandı.

Bilecik'te koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında kamusal alanlarda piknik yapmak yasaklandı.

Valilik'ten yapılan açıklamada, İl Hıfzıssıhha Meclisi'nin Vali Bilal Şentürk başkanlığında toplandığı duyuruldu.

Kontrollü sosyal hayat döneminde salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarının yanı sıra her bir sosyal faaliyet alanı için alınması gereken önlemlerin ayrı ayrı belirlenerek bu kural ve tedbirler çerçevesinde yaşamsal faaliyetlerin sürdürülmesinin sağlandığı belirtilen açıklamada "Bu kapsamda, ilimiz merkez ilçede bulunan vatandaşlarımızın kamusal alanlarda (mesire, ören vb.) piknik yapmalarının yasaklanmasına karar verilmiştir" ifadesine yer verildi.

ADIYAMAN'DA 77 EVE KARANTİNA

Adıyaman'da 77 ev daha koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina altına alındı. 

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde bazı kişilerin Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulunca yeni kararlar alındı.

Karar doğrultusunda farklı mahallelerdeki 77 ev karantinaya alındı.

GÜMÜŞHANESPOR'DA KOVİD-19 ALARMI

Gümüşhanespor'da da teknik direktör Halim Karaköse, 2 kaleci ve bir malzemecinin koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN