Bingöl’de karlı yollar hasta olan çocuklar için aşıldı

Bingöl’de karlı yollar hasta olan çocuklar için aşıldı

Bingöl’de 2 kardeş için seferber olan sağlık ekipleri , 5 saatlik yoğun çalışmaların ardından ateşi düşmeyen 2 kardeşe ulaşarak hastaneye nakletti

Bingöl’de dün öğle saatlerinden itibaren etkisini göstermeye devam ettiren kar yağışı, köy yollarını kapattı, kırsalda hayatı durma noktasına getirdi. Yoğun kar yağışı olan Karlıova ilçesine bağlı Karlıca köyünde de 6 aylık Bünyamin ve 2 yaşındaki Bedirhan Oğuz kardeşler rahatsızlandı. Yükselen ateşi düşmeyen çocukların ailesi, durumu 112 Acil Komuta Merkezindeki sağlık ekiplerine bildirdi. Yolun kar yağışından dolayı kapalı olması nedeniyle devreye Ulusal Medical Kurtarma Ekipleri (UMKE) girdi.Ekipler yaklaşık 5 saatlik yoğun uğraşların ardından köye ulaştı. Köyde ilk müdahaleleri yapılan 2 kardeş, Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

BİNGÖL/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN