Bingöl’de hırsızlık operasyonları: 9 tutuklama

Bingöl’de hırsızlık operasyonları: 9 tutuklama

Bingöl polisinin bu ay içerisinde meydana gelen 36 hırsızlık olayı ile ilgili yaptığı operasyonlarda 28 şüpheli yakalanırken, 9’u tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Aralık ayı içerisinde meydana gelen 12’si evden, 17’si iş yerinden ve 7’si açıktan olmak üzere toplam 36 hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada 36 hırsızlık olaylarından 22’sinin şüphelisi belirlenerek operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda, 28 şüpheli gözaltına alınırak adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 9’u tutuklandı, 7’si adli kontrol şartıyla, 12’side savcılıktan serbest kaldı.Polis, hırsızlık olaylarında çalınan eşyaların büyük bir bölümüne de ulaşarak sahiplerine teslim etti.Şüphelilerin toplamda 17 bin TL’lik giyim eşyası ile bin 400 lira para çaldığı öğrenildi.

BİNGÖL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN