Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu,"Çalışmalarımız programımız kapsamında devam etmektedir"

Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu,"Çalışmalarımız programımız kapsamında devam etmektedir"

Bingöl’e gelen Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Vali Kadir Ekinciyi ziyaret edip çalışmaları yerinde inceledi

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafındran kent genelinde yürütülen çalışmaları ve yatırım faaliyetlerini yerinde görmek amacı ile Bingöl’e gelen Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Vali Kadir Ekinci’yi makamında ziyaret etti.Bingöl’de müdürlüğün yaptığı çalışmalar hakkında Vali Ekinci’ye bilgi veren Genel Müdür Uraloğlu, "Bingöl’deki çalışmalarımız program takvimimiz kapsamında devam etmektedir. Yol yapım çalışmaları ve projeleri, kavşak projeleri, bakım, onarım, trafik güvenliği, bakımevleri, karayolu ulaşımı gibi konularda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.Vali Ekinci de, Uraloğlu’na ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.Ziyaret sonrasında Vali Ekinci, Uraloğlu, Yol Yapım Daire Başkanı Ahmet Sağlam ve Karayolları 8. Bölge Müdürü Kenan Keskin’le birlikte yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi.

BİNGÖL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN