Karlıova 2 aydır kar altında

Karlıova 2 aydır kar altında

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde 2 aydır aralıklarla etkili olan yağış sonrası kar kalınlığı belirli yerlerde 3 metreyi geçerken, bir çok evde kardan görünmez oldu

Bingöl’de en çok kar yağışı Karlıova ilçesinde yaşandı. Son 20-25 yılın en çetin ve kar yağışlı kışını geçiren ilçede önceki gün etkili olan kar temizlenen yerleri tekrar kapattı. İlçede son 2 aydır etkili olan kar nedeniyle bazı yerlerde kar kalınlığı 3 metreyi geçti. Kent merkezinde de bir çok ev kar nedeniyle neredeyse görünmez oldu. Belediye ekiplerini ilçe merkezinde yaptığı çalışma ile herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, mahallelerde de vatandaşlar evlerinin önünde karla mücadele ediyor. Evlerine gidip gelecek şekilde yollar açan vatandaşlar ise güneşin kendisini göstermesiyle biriken karları temizlemeye çalışıyor.

BİNGÖL/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN