Vali Ekinci, “Amacımız tüm vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en iyi duruma getirmek”

Vali Ekinci, “Amacımız tüm vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en iyi duruma getirmek”

En yakından en uzağa tüm köyleri ziyaret ettiklerini belirten Vali Kadir Ekinci, “Amacımız il merkezinde, ilçelerimizde ve köylerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en iyi duruma getirmektir” dedi

Vali Kadir Ekinci, Merkeze bağlı Akdurmuş ve Düzyayla köylerini ziyaret etti. Köy muhtarlarından tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ekinci, vatandaşların sorunlarını da tek tek dinledi.En yakından en uzağa tüm köyleri ziyaret ettiğini dile getiren Vali Kadir Ekinci, “Köy sakinlerimiz ile bir araya gelip hasbihal ediyoruz. Sıkıntılarını ve taleplerini yüz yüze diyalog ile dinliyoruz. Amacımız il merkezinde, ilçelerimizde ve köylerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en iyi duruma getirmektir" dedi.Vali Ekinci’ye ziyaretlerinde, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Enes Üçgül ile Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır eşlik etti.

BİNGÖL/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN