Bingöl'de 4,3 büyüklüğünde deprem oldu

Bingöl'de 4,3 büyüklüğünde deprem oldu

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre altında oluşan depremde bazı binalar yıkıldı.

Önceki gün 5.7, dün de 5.6 büyüklüğündeki depremlerle sallanan Bingöl'de bugün de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Bingöl'ün Yedisu ilçesine bağlı Dinarbey köyü yakınları olarak saptadığı deprem, saat 15.57'de meydana geldi.

BÖLGEDE BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Yerin 7.02 kilometre derinliğinde olan deprem, bölgede paniğe neden oldu. Çevre ilçelerden de hissedilen depremde, Dinarbey köyüne komşu Elmalı köyünde daha önceki depremlerde hasar gören bazı taş yapılar yıkıldı.

5.7 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMDE 1 KİŞİ ŞEHİT OLDMUŞTU

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde önceki gün meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremde ilçeye 25 kilometre uzaklıktaki Kaynarpınar köyünde jandarma karakolunun 2 gözetleme kulesi yıkılmış, göçük altında kalan güvenlik korucusu Cengiz Pullu şehit olmuştu. Depremde 18 kişi de yaralanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN