'Bir şey unuttum' diyerek kendini vurdu

'Bir şey unuttum' diyerek kendini vurdu

Hastaneye giderken, "Evde bir şey unuttum" diyerek eve giden ve duyulan silah sesinin ardından eşi tarafından tabancayla başından vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulunan emekli ambulans şoförü, yaşamını yitirdi. 65 yaşındaki adamın, intihar ettiği düşünülüyor.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, emekli ambulans şoförü Ö.G. (65), hastaneye gitmek için çıktığı eve, eşine "Bir şey unuttum" deyip, döndü. Kısa süre sonra gelen silah sesi üzerine eve giren eşi, Ö.G.'yi ağır yaralı halde buldu. Tabancayla intihara kalkıştığı değerlendirilen Ö.G., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yalvaç'ın Hüyüklü beldesinde oturan ve bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öne sürülen Ö.G., saat 12.00 sıralarında eşiyle Yalvaç Devlet Hastanesi'ne gitmek için otomobile bindi. Ö.G., otomobille hareket edecekken, 'Evde bir şey unuttum' deyip, araçtan inerek, eve döndü.

YANINDA SİLAHLA YARALI HALDE BULUNDU

Bir süre sonra silah sesi duyan Ö.G.'nin eşi eve çıktı. Eşi eve girdiğinde, Ö.G.'yi yanında tabancayla kanlar içinde yatarken buldu. Ö.G.'nin eşi komşularından yardım isterken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Ö.G., Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Ö.G., tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

20-01/13/bir-sey-unuttum-diye-dondugu-evde-agir-yarali-bulundu_8035_dhaphoto1.jpg

İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Yıllarca ambulans şoförlüğü yapan, maddi sıkıntısı bulunmadığı ve 2 oğlunun da yurt dışında olduğu öğrenilen Ö.G.'nin intihar girişiminde bulunduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

ISPARTA/DHA

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN