Bir kişide başladı tüm fabrikaya yayıldı! Denizli'de koronavirüs alarmı

Bir kişide başladı tüm fabrikaya yayıldı! Denizli'de koronavirüs alarmı

Denizli'de Kovid-19 nedeniyle 25 gündür kapalı olan fabrikada korkulan oldu. Çalışanların evlerine gönderildiği fabrikada çalışan 1 kişi hayatını kaybetti. Denizli Valiliği, yaptığı açıklamada tedbirlere yeterince uyulmadığına dikkat çekti.

Denizli'de bir fabrikada, 1 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasıyla başlayan süreçte, çalışanların büyük çoğunluğuna virüs bulaştı.

25 gündür kapalı olduğu öğrenilen fabrikada çalışanlar evlerine gönderilirken, 1 kişinin de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Denizli Valiliği, yaptığı açıklamada kentte tedbirlere yeterince uyulmadığından yakındı.

Açıklamada, “Tedbirlere yeterince uyulmadığı anlaşılan bir fabrikada tek pozitif vaka ile başlayan süreçte çalışanların büyük çoğunluğu Covid-19’a yakalandı. 25 gündür kapalı olan fabrikada çalışanlarla birlikte ailelerine de bulaştı. Ne yazık ki bir kişi de hayatını kaybetti” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada “"Maske ve sosyal mesafe en basit ama en büyük tedbirimizdir" ifadelerinin yazılı olduğu bir görsel de paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN