İŞKUR büro memuru iş ilanlarında rekor! İşte başvuru sayfası...

İŞKUR büro memuru iş ilanlarında rekor! İşte başvuru sayfası...

Büro personeli iş ilanları İŞKUR esube.iskur.gov.tr web sitesinde yoğun ilgi görüyor. Bazı kamu kurumları ve özel şirketler büro memurluğu için adayın en az lise mezunu olmasını şart koşarken, bazı firmalar önlisans mezuniyeti istiyor. İşte, il il büro memuru iş ilanları ve başvuru şartları...

İŞKUR büro memuru iş ilanları, Türkiye genelindeki birçok özel ve kamu kurumu tarafından yayımlandı. Koronavirüs salgın hastalığı dolayısıyla artan işsizlik, İŞKUR'un açık iş ilanlarına ilgiyi artırdı. esube.iskur.gov.tr internet sitesine kayıt yaptırarak iş ilanlarının detaylarını öğrenmek mümkün.

İŞKUR BÜRO MEMURU İŞ İLANLARI

Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) 'açık iş ilanları' bölümünde yer alan 'büro personeli' pozisyonlarına başvuruda bulunmak için esube.iskur.gov.tr üzerinden üye olmak gerekiyor.

Ofis ve büro gibi çalışma ortamlarında aksaklıkları önlemek için günlük işleyişi sağlayan, aynı zamanda firmaların dışa açılan yüzü olup bağlantıları büro memuru sağlıyor. Genel olarak büro memurlarından beklenen özellikler ekip çalışmasına yatkın, düzgün bir diksiyona ve iş disiplinine sahip olmasıdır.

Büro memurluğu için verilen ilanlarda kişilerden beklenen kriterler çalışma alanlarına göre değişiklik gösterir. Örneğin, dış ticaret alanında faaliyet gösteren bir firmada, işe başlayacak büro memuru için dil bilmesini istenirken, muhasebe ofislerinde çalışacak bir büro memurunda, iş ile ilgili programları kullanabilmelerini bekleyebilmektedir.

BÜRO MEMURU ALIMI BAŞVURU EKRANI

turkiye-is-kurumu-acik-is-ilanlari.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN