Birol Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Birol Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Acun Ilıcalı'nın 20 yıllık arkadaşı ve sağ kolu olarak bilinen Birol Doğan, 'Acun Firarda' programında 'Feridun', 'Var mısın Yok musun' programında 'Hamdi Bey' olarak adını duyurdu. 2021 yılında Acun Medya'dan sürpriz bir şekilde ayrılan ünlü televizyoncunun yüklü tazminat aldığı öğrenildi. İşte, Birol Doğan biyografisi...

Televizyon sektörünün emekçi isimlerinden biri olan Birol Doğan, uzun yıllar Acun Ilıcalı'nın çalışma ekibinde yer aldı. 2002-2021 yılları arasında Acun Ilıcalı'nın projelerinde aktif rol alan Birol Doğan'ın istifasının nedeni bilinmese de, ailesine daha fazla zaman ayırmak için Acun Medya'dan ayrıldığı iddia edildi.

birol-dogan-kimdirrr.jpg
Esat Yontunç, Birol Doğan, Acun Ilıcalı

BİROL DOĞAN'IN HAYAT HİKAYESİ

Birol Doğan'ın yaşı, memleketi ve hayatına dair bilgi bulunmuyor.

Acun Ilıcalı'nın iş ve özel hayatında sağ kolu olarak bilinen Birol Doğan, 'Var Mısın Yok Musun?' programında telefonla para teklifi veren 'Hamdi Bey' olarak tanındı.

Ancak ondan önce de Acun Ilıcalı'nın 'Acun Firarda' programında, 'Feridun' diye seslendiği kişinin de Birol Doğan olduğu öğrenildi.

BİROL DOĞAN NEDEN İSTİFA ETTİ?

Birol Doğan'ın 2021 yılının ilk günlerinde duygusal nedenlerden dolayı istifa ettiği, Acun Ilıcalı ile arasında herhangi bir para probleminin olmadığı medya kulislerinde konuşuldu. 20 yıl boyunca Acun Ilıcalı ile abi-kardeş gibi çalışan Birol Doğan'ın istifasının ardından kendi işini kurduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN