Bitlis’te merdivenler yenileniyor

Bitlis’te merdivenler yenileniyor

Bitlis Belediyesi tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarına şehrin farklı mahalle, cadde ve sokaklarında devam ediliyor

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri üst yapı çalışmalarına şehrin farklı mahalle, cadde ve sokaklarında devam ediyor. Ekipler başlatılan merdiven yenileme çalışmalarına devam ediyor. 8 Ağustos Mahalle sakinlerinin ulaşımını kolaylaştıracak merdivenin mevcut basamaklarının zamanla bozulması ve kullanışsız bir hal alması nedeniyle yenileme çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar kapsamında mevcut merdiven basamakları üzerinde bulunan eski betonlar söküldü. Zemin düzenlemesinin ardından yeni beton atılarak yenileme yapıldı. Yağışlı ve soğuk havalarda oluşabilecek olumsuzlukların ve yaşlı vatandaşlarımızın daha rahat kullanabilmeleri için merdivenleri yenilenerek daha güvenli hale getirildi.Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını belirterek, “Sokağımızda bulunan merdiveni bizler sıklıkla kullanıyoruz. Önceki yıllarda yapılan merdiven artık bozulmaya başlamıştı. Belediye ekipleri gelerek çeşitli incelemelerin ardından yenileme çalışmalarına başladılar. Yapılan çalışmaların ardından merdivenimiz yeni görünümüne kavuştu. Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay’a ve çalışmalarda emeği geçen ekip arkadaşlarına teşekkür ederiz” dediler.

BİTLİS/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN