İHH’dan Ramazan yardımı

İHH’dan Ramazan yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bitlis’in Ahlat İlçe Temsilciliği tarafından ilçedeki yetim ve yoksul ailelere Ramazan kolisi dağıtılıyor

İHH Ahlat Temsilcisi Emrullah Erkan, ’komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir’ hadisi doğrultusunda yola çıktıklarını belirterek, "Dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara Ramazan yardımında bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı, Ahlat merkez ve köylerde bulunan dar gelirli ailelere ulaştırmak için gönderdiği Ramazan kumanyasının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. İHH olarak Ovakışla beldesinde 20 aileye Ramazan gıda kolisi dağıttık. Ayrıca mağdur olan ve iş yerinde kalan bir aileye gıda kolisi yanında kıyafet yardımında bulunduk. Bu yıl İHH olarak 150 yetim ve yoksul ailemize Ramazan gıda kolisi dağıtımı yapacağız. Dağıtım çalışmalarımız Ahlat köy ve mahallelerinde devam etmektedir. Rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan’da ailelerimizin ihtiyacını bir nebzede olsa gidermeye çalıştık. Muhtaç ailelerinin yüzünü güldürmek isteyen tüm insanları İHH’ya destek olmaya davet ediyorum" dedi.

BİTLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN