Öğrenciler lösemiye dikkat çekmek için yürüdü

Öğrenciler lösemiye dikkat çekmek için yürüdü

Bitlis’in Güroymak ilçesindeki Fatih Ortaokulu öğrencileri, lösemiye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için maske takıp çarşı merkezinde yürüdüler

Fatih Ortaokulu tarafından düzenlenen farkındalık yürüyüşüne Güroymak Kaymakamı M. Furkan Sancaktutar, İlçe Emniyet Amiri Erbil Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Budak, sağlık çalışanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla broşürlerin de dağıtıldığı yürüyüşün ardından bir konuşma yapan Kaymakam Sancakturar, "Lösemi Haftası nedeniyle lösemiye dikkat çekerek farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerimiz tarafından bu yürüyüş etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizi ve halkımızı bu hastalık hakkında bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Lösemi hastalarına Allah’tan şifalar diliyorum” dedi.

BİTLİS/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN