Özel Tatvan Can Hastanesi internet sitesi yayında

Özel Tatvan Can Hastanesi internet sitesi yayında

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Özel Tatvan Can Hastanesi, online randevu ve online laboratuvar sonuçları olmak üzere bir dizi işlemin yapılabileceği internet sitesinin yayına başladığını duyurdu

Hastane Başhekim Yardımcısı Fikret Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hastanelerinde birçok hizmetin bölge standartlarının çok üstünde verildiğine dikkat çekerek, bu hizmetlere ilişkin bilgi alışverişini kolaylaştırmak ve daha etkin hizmet sunabilmek için kapsamlı bir internet sitesi hazırladıklarını söyledi. Aydın, "Kurumsal kimliğimize ve sunduğumuz hizmete uygun olarak hazırladığımız web sitemiz; tasarımı, kullanım kolaylığı ve online iletişim avantajları ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Web sitemizde online randevu alma/randevu iptali, Whatsapp’tan danışma, bilgi alma, online laboratuvar sonuçları görüntüleme/öğrenme, hastanemizin tüm tıbbi birimlerini inceleme, check-up paketlerini inceleme, hastanemizin medikal teknolojileri imkanlarını öğrenme/değerlendirme, Can Bebek Birimi, hastanemizin hekim kadrosunu tanıma, sitemizin ilgi alanları birimi ile hastalık bilgilerine/tıbbi bilgilere ulaşma imkanını 24 saat ulaşılabilir şekilde sunmaktadır" dedi.

BİTLİS/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN